FOLLOW US

Internet Radio

Listen our music stream on e-radio and tunein, two of the biggest Online Radio platforms, simply by clicking bellow.

    
Top
 

Ο AkizzBeatzz βάζει φωτιά στα decks

Music News
30 Δεκ

Ο AkizzBeatzz βάζει φωτιά στα decks

Ο Άκης Μαντζίκος (ΑkizzBeatzz), ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλής DJs της νεότερης γενιάς, στις 30 Δεκεμβρίου έρχεται με ένα εκρηκτικό live set στα decks του Cadillac Records Cocktail Bar. Ακούστε τις μουσικές μας ζωντανά μέσα από τον online ραδιοφωνικό σταθμό του καταστήματος.

Λίγα λόγια για τον Άκη…

O Άκης Μαντζίκος γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας. Από μικρό παιδί αγαπούσε την μουσική και από τα 15 του ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίχο και την παραγωγή.

Επιστρέφει στην Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών επηρεασμένος από παγκόσμιους ήχους και έχοντας μεγάλο πάθος για την μουσική από όλη την υφήλιο. Μετά από μία γνωριμία που τον ενέπνευσε, αποφασίζει να εξερευνήσει την αφρικάνικη κουλτούρα και μουσική. Αμέσως ξεκίνησε τα πρώτα του african edits, τα οποία είχαν μεγάλη απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο.

Δημιουργεί το πρώτο του original mix “I’m an African” το οποίο και υπογράφει με την Shango Records από την Θεσσαλονίκη. Έπειτα κάνει ένα remix (Cumbiaddict) για το ίδιο Label και στη συνέχεια έρχεται το δεύτερο του original track με τίτλο “Inkululeko” το οποίο είναι κομμάτι της συλλογής “Jungle of Ufordia”. Και τα τρία tracks έφτασαν στην κορυφή των international charts του Junodownload.com. Τελευταία του δουλειά είναι το Official Funked-Up Remix του “Dirty Money” τον Antibalas. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το πρώτο του EP για την Shango Records.

Τον τελευταίο χρόνο ζει στην Αθήνα όπου και έχει πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις.

Share
Cadillac Records

info@cadillacrecords.gr